Поръчка с наложен платеж

0894 352 791

 • Заявка за поръчка

  Попълнете Вашите имена

  Впишете точен адрес за доставка. До офис на Спиди - 4.40 лв, до офис на Еконт - 6.00 лв, а до адрес - 7.80 лв.

  Предоставете Ваш телефонен номер за бърз контакт

  Оставете работен имейл за лесна кореспонденция с Вас

  Посочете колко броя от книгата желаете да поръчате

  Оставете Вашето съобщение

  Натиснете бутона «Заявете поръчка»

  Или директно заявете на yourchild123@gmail.com • Приемам, че предоставените от мен данни ще се използват зa кoмyникaция с мен относно заявката за поръчка.

Анотация

 • Как вашите деца могат да станат щастливи, добри, отговорни, самостоятелни и предприемчиви, без скъп университет и частни учители? Книгата "Вечните принципи зад успешното дете" е практичен наръчник не само за възпитание на децата, но и за превъзпитание на техните родители.

  Авторът Явор Русинов представя редица от принципи, които според него залягат в "подготовката" на победителите в живота. Макар насочени към отглеждане и възпитание на деца, тези принципи могат да се приложат към всекиго и на всеки етап от живота.

  Характеристики

  Автор:
  Корици: меки
  Брой страници: 246
  Формат: 14 х 21 см
  Нетно тегло на книгата: 315 гр.
  Година на издаване: 2019
  Език: български
  ISBN: 9789544074944

  Цена

  20.00 лева

  плюс цена за доставка

 • Вечните принципи зад успешното дете

За Явор Русинов

На 22 години и далеч от дома, Явор се озовава в един голям град, за да търси своето бъдеще, както много други негови познати и съученици, израснали в малките градчета във вътрешността на страната. Сирак и с десетина лева в джоба си. С малко дрехи в чантата си. Без връзки. Без приятели. Без собствен дом. Без опит. Без път наобратно. Без нищо. Почти нищо.

Имал единствено принципите, описани в тази книга. С тяхна помощ, той който никога дотогава не е напускал областта на малкото провинциално градче, само няколко години по-късно изнася лекции пред стотици слушатели в САЩ, Унгария и Русия. Води преговори в Москва, Петербург, Новосибирск и Екатеринбург. Сключва сделки за стотици хиляди евро в Ирландия, Великобритания, Норвегия, Естония и Латвия. Обикаля света между крайбрежието на Тихия Океан в САЩ и планините на Сибир в Русия.

Когато се родил първият му син, Явор нямал на разположение подобна книга. Имал нужда да знае как да възпитава детето си, какви са истинските причинно-следствени връзки, стоящи зад успешните хора в света. Така започва голямото търсене на информация. Прочита стотици книги и статии. Похарчва хиляди левове. Колкото повече четял, толкова повече осъзнавал, че е живял според тези принципи. Никога обаче не ги е осмислял. Просто ги приел за даденост. До момента, в който не се запитал: А какво да правя с моите деца? 12 години по-късно резултатът е в неговите ръце.

С помощта на тези принципи той и съпругата му отрано и сами научили децата им да четат, а до 5-годишната си възраст вече четяли поредицата за "Нарния" на К. С. Луис. Научили ги сами на английски език. На 9 години Явор син кандидатства в онлайн училище в САЩ. Приемат го след 30 минути интензивен тест наживо по английски език. Завършва първата си година в училището с 99,8% успеваемост. Явор син е единсвеното дете от Европа между своите американски съученици.

"Сигурно си мислите, че децата ми са скучни, че по-цял ден са заврели носове в книги и учебници. Ни най-малко." - споделя Явор. "Били са в компанията на много непознати хора и са успявали да водят смислени разговори по теми като политика, далеч над тяхното възрастово ниво. Свирят на китара и пиано. Тренират плуване. Яздят коне. Участват в концерти и състезания."

Вечните принципи зад успешното дете © YourChild.eu | Представяне на книгата | Фейсбук страница